Gëzim Topçiu do të rikandidojë për Bashkinë e Maliqit nën logon e Partisë Socialiste, duke shënuar kështu rikandidimin e tij të shtatë për këtë post.

 

Drejtuesi politik i PS në Korçë, Niko Peleshi rikonfirmoi kandidaturën e Topçiut për Maliqin, ndërsa zbuloi të gjithë kandidatët e bashkive të qarkut të Korçës për zgjedhjet vendore.

 

Partia Socialistë zyrtarizoi këtë të dielë emrat e kandidatëve si dhe këshillat bashkiakë për 61 bashkitë e vendit.

 

 

Kandidatët për qarkun e Korçës:

 

Bashkia Korçë – Sotiraq Filo

 

Bashkia Kolonjë – Erion Isai

 

Bashkia Devoll – Eduard Duro

 

Bashkia Maliq – Gëzim Topçiu

 

Bashkia Pogradec – Ilir Xhakolli

 

Bashkia Pustec – Pali Kolefski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *