Subscribe

Ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati reagon në lidhje me anijen me refugjatë që u bllokuan në Itali.

 

Përmes një statusi në Twitter, kreu i diplomacisë shqiptare shkruan se Italia ka ndihmuar Shqipërinë kur ka pasur nevojë, dhe  tashmë jemi ne gati t’i japim një dorë.

 

“Ne nuk mund ta zëvendësojmë Evropën, por ne jemi gjithmonë këtu, në anën tjetër të detit ku dikur ne po vuanin ditë e natë në det, duke pritur që Evropa të zgjohet! Dje, Italia na shpëtoi, sot ne jemi gati për t’i dhënë një dorë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *