Së fundmi, Elvana Gjata ka udhëtuar drejt Islandës dhe ka publikuar disa foto përrallore.

 

Më tej, Elvana ka treguar në Instagram se po bashkëpunon sërish me producentin e njohur Poo Bear.

 

Këngëtarja ka ripostuar një foto të producentit, i cili tregon se është kënaqësi e madhe për të që të punojë me një artiste si Gjata.

 

Kujtojmë se me të, Elvana ka bashkëpunuar edhe për disa këngë të tjera të njohura si, ‘Forever is over’, ‘Shade’ apo ‘Off guard’./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published.