Elcin Sangu ka qenë  e pranishme në Festivalin e Dubait për të marrë çmimin si aktorja më e mirë ndërkombëtare.Fansat arabë votuan dhe zgjodhën flokëkuqen e “Dashuri me Qira” si aktoren më të mirë. Ishte një vendim i vështirë për organizatorët po çmimi shkoi për aktoren e njohur si Defne për shkak të talentit dhe popullaritet që ajo gëzon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *