Prokuroria ka kërkuar burg të përjetshëm për ish-anëtarin e forcave speciale greke, Ethimious Efthimiou, i cili akuzohet për vrasjen e Devi Kasmit. Sipas akuzës, dyshohet se Efthimiou është vrasës me pagesë.

Nga ana tjetër, Elton Halipaj akuzohet se është pjesë e grupit kriminal dhe është përfshirë në ekzekutimin e Devi Kasmit duke siguruar armët e vrasjes.

Kasmi u vra mbrëmjen e 29 janarit të vitit 2018 në rrugën “Kongresi i Manastirit” në Tiranë. Dyshohet se vrasja ndodhi për prishje të pazareve të kokainës në Francë dhe Spanjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *