Forcat xheniere të FA kanë shembur godinën 6 -katëshe në Durrës.

Objekti i njohur si hotel “Gostivari” I vendosur në zonën e plazhit në Durrës ishte dëmtuar rëndë në kolona pas tërmetit të 26 nëntorit.

Forcat xheniere vendosen ekskloziv brenda në objektiv duke menduar se godinat e larta është më mirë të shemben me shpërthim të kontrolluar sesa me mjetet e IKMT-së.

Gjithcka shkoi mirë dhe godinat përreth nuk janë dëmtuar nga shembjaq e këtij objekti të klasifikuar si të pabanueshëm.

Më heret autoritete kishin bërë të mundur vendosjen e një perimetri sigurie dhe largimin e banorëve nga zona e rrezikshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *