Subscribe

Nje sasi lënde plasese eshte vendosur ne deren e dyqanit të Naim Stafukes, vëllait të Enver Stafukës. Ky i fundit u rrëmbye dhe u zhduk pa gjurmë më 9 shkurt të vitit 2015.

 

Nga shperthimi ka vetëm deme materiale.

 

Në vendin e ngjarjes ndodhet grupi hetimor dhe vijon punën për verifikimin e rrethanave të ngjarjes dhe zbulimin e autorëve.

Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published.