Ambasadori i Rusise ne Shqiperi, Alexander Karpushin, do të jetë sonte, i ftuar në pjesën e parë të emisionit “Dritare me Rudinën”, ora 20:45 në Vizion Plus. Ai do t’u përgjigjet pyetjeve në lidhje me përfshirjen e Rusisë në Panama Papers. Pse media ndërkombëtare e ka vënë Rusinë dhe Presidentin Putin në shënjestër? Cila është përgjigjja zyrtare e Rusisë. Gjithashtu Ambasadori do të ndajë me shikuesin e Vizion Plus edhe qëndrimin rus në lidhje me ngecjen e marrëdhënieve mes dy vendeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *