Absurde e ka cilësuar kryeministri Edi Rama gjobën e  FIFA-s ndaj futbollisteve  Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri.

 

Përmes një postimi ne Facebook kreu i qeverise ka ironizuar vendimin duke  shkruar:

 

“Mos kini frike nga shqiponja: është emri i llogarisë bankare ku gjithkush mund të japë një kontribut simbolik, për të paguar gjobën absurde të FIFA-s ndaj Granit Xhakës dhe Xherdan Shaqirit. Shenja e duarve shqiponjë është shenja jonë dalluese e komunikimit në raste gëzimi dhe me keqardhje për ata që e keqinterpretuan shenjën e gëzimit krejt spontan nga një moment i bukur sportiv”.

 

Kreu i qeverise thekson se llogaria u hap pas nxitjes se shume miqve si falenderim për dy sportistet qe ngritën peshe ne një gëzim sportiv miliona shqiptare.

One thought on “Edi Rama fton shqiptarët të solidarizohen me Xhakën e Shaqirin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *