Kryeministri Edi Rama feston këtë të enjte 55 vjetorin e lindjes.

Kreu i PS dhe njëkohësisht i mazhorancës, i është përgjigjur komenteve të urimit që ka marrë në facebook, me një status falenderimi.

 

Faleminderit pafund dhe ndjesë për pamundësinë që t’u përgjigjem një për një, urimeve tuaja të pafundme për 55 vitet e mia.

 

Më pas edhe një citim nga Presidenti amerikan Lincoln:

 

“Tekefundit s’kanë rëndësi vitet e jetës tënde. Ka rëndësi jeta në vitet e tua”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *