Subscribe

Per Edi Ramen nuk ka me dyshime se Partia Demokratike ka si qellim te vetëm, bllokimin e zgjedhjeve parlamentare dhe vetingun. Por sipas kryeministrit, kjo nuk ka për te ndodhur. Ne rubrikën e se dielës, shefi i qeverise garantoi se reforma në drejtësi është e para që do të marrë jetë në legjislaturën e re. Zbatimi i saj, sipas kryeministrit, do t’i mundësoje Shqipërisë, hapjen e negociatave.

 

Letren e komisionerit për zgjerimin Hahn, drejtuar shqiptareve, Rama e konsideroi si një mbështetje per Shqipërinë Europiane, por edhe si një mesazh se Partia Demokratike tashme është braktisur nga te gjithë.

 

Ne fund, kryeministri kishte nje apel edhe per te gjithë demokratet, te cilëve u kërkoi te ndahen nga lidershipi qe po e çon partine drejt vetëshkatërrimit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *