Sipas Shërbimit Meteorologjik Ushtarak, në këtë  fillim jave vendi ynë do të vijojë të ndikohet nga moti i kthjellët dhe i nxehtë.

 

Kjo për shkak se mbi vendin tonë do të vijojnë ndikimin e tyre masat e nxehta nga Afrika e Veriut.

 

Temperaturat do të vazhdojnë të regjistrojnë vlera të larta deri në 38-39 gradë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *