Në shtetin qendror të Chhattisgarh të Indisë, dy ditë pas fillimit të karantinës, lindën një djalë dhe një vajzë, të cilët prindërit vendosën t’i quajnë Covid dhe Corona.

 

“Lindja ishte shumë e ndërlikuar, kështu që burri im dhe unë deshëm ta bënim këtë ngjarje të paharrueshme. Më pëlqejnë shumë këta emra. E para është një fjalë me origjinë latine që i referohet mbretërve dhe mbretëreshave”, tha Preeti Verma, nëna e binjakëve.

 

Ndërsa babai tha se e bënë këtë zgjedhje që të japin edhe një mesazh.

 

“Ne dëshirojmë që frika në lidhje me këtë virus të marrë fund dhe njerëzit të jenë gjithnjë e më të vetëdijshëm për rëndësinë e pastrimit dhe higjenës.”

 

Në çdo rast, çifti do të ishte i gatshëm të rishikonte zgjedhjen nëse gjyshërit do të dilnin kundër emrave Corona dhe Covid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *