Varianti i ri i koronavirusit, i emëruar Omicron, po vazhdon të përhapet nëpër botë, teksa shumë shtete kanë vendosur masa kufizuese për udhëtimet nga Afrika, ku për herë të parë u identifikua ky variant.

 

Omicron besohet se është më infektues se variantet paraprake, edhe pse ekspertët ende nuk e dinë nëse ky variant shkakton sëmundje më të rëndë.

 

Edhe në Shqipëri dyshohet për ardhjen e ketij virusi dhe ja kush mund ta ketë sjellë! Zbulojeni në videon e mëposhtme:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *