Zbardhet dëshmia që këngëtarja Fjolla Morina ka dhënë para autoriteteve për pistoletën që ju gjet të shtunën në çantë. Ajo nuk e ka mohuar që arma i përket asaj.

 

“Unë i ndërroj shpesh çantat dhe armën e kisha vënë disa kohë më parë, pikërisht në çantë. E kam harruar aty, dhe sot e mora çantën pa ditur që pistoleta ishte ende aty brenda dhe udhëtova drejt Shqipërisë”, është shprehur ajo.

 

Fjolla Morina u arrestua të shtunën nga Policia e Kufitare në Morinë pasi gjatë kontrollit, ju gjetën në çantë një pistoletë dhe 23 fishekë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *