Një efektiv i policisë së Gjirokastrës është qëlluar me levë në kokë.

Efektivi është dërguar me urgjencë drejt spitalit Omer Nishani në Gjirokastër.

Deri tani nuk dihen ende shkaqet që kanë çuar në lëndimin e rëndë të efektivit, dhe as motivet e autorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.