Dy të mitura grabitën një banesë në Pogradec.

 

Një 16-vjeçare, bashkë me një të mitur tjetër, u futën në shtëpinë e shtetasit me inicialet V. S. në lagjen nr. 1 në Pogradec dhe morën një sasi monetare në dollar dhe dinarë.

 

Policia prangosi 16-vjeçaren, ndërsa vajza tjetër u procedua penalisht.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *