Gjykata e Posaçme i jep e tre muaj afat SPAK-ut të hetojë trafikun e kokaines së kapur ne kontenieret e kompanise Albaexotic fruit që sollën banane ne shqiperi.

 

Afati është lënë deri me 13.10.2022, pasi SPAK thotë se po pret letër porosi nga Holanda dhe Ekuadori. Per këtë aktivitet kriminal janë ndaluar dy vëllezërit Eduart Dauti dhe Bajron Gumeni.

 

Gumeni e Dauti mohojne perfshirjen ne trafik droge dhe deklarojn se meren me fruta. SPAK ka nisur leterporosi në Ekuador e Holandë për kontaktet apo lëvizjet e Dautit dhe Gumenit dhe konteniereve të tyre.

 

Kësaj firme në harkun kohor 3 vjeçar i janë kapur 8 sasi te ndryshme kokaine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *