Subscribe

Parku i Drilonit në Pogradec mbetet një nga destinacionet e preferuara të vizitorëve vendas dhe të huaj.

 

Edhe këtë të shtunë, dhjetëra pushues “braktisën” bregdetin dhe zgjodhën këtë zonë turistike të qytetit liqenor për të kaluar fundjavën. Ata thonë se ndihen të mahnitur me bukuritë natyrore të zonës si dhe kulinarinë tradicionale të kësaj treve.

 

“Mikëpritja, ushqimi, gjelbërimi shumë gjëra.”

“Kam ardhur veç për këtë qetësi dhe këtë ambient.”

“Bukuri. Mrekulli. S’ka ku të shkojë më mirë.”

“Bukuria natyrore…të gjitha më tërheqin.”

 

Gjatë stinës së verës, në këto zona turistike të qytetit liqenore pritet të ketë një numër akoma më të madh pushuesish.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *