Ndonëse nuk është moment për të krijuar panik, duhet theksuar që toka vazhdon të dridhet.

Në orën 11:25 lëkundja ishjte 4 ballë me epiqëndër 15 km larg Shijakut.

Mirëpo vetëm 28 minuta më vonë, në orën 11:53 një lëkundje më e fortë është ndjere në Tiranë.

Lëkundja jo vetëm ka qënë më e fortë, por ka zgjatur disa sekonda duke rikthyer frikën.

N ëkëtë moment, ajo që është jetike, dhe ka nevoje për apel është thirrja që të gjithë ata që kanë dëmtime shtëpiash të mos futen brenda.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *