Qeveria ende nuk e ka vendosur se cili do te jete drejtori i ri i autoritetit te mbikqyrjes financiare.

Edhe pse data 24 janar ishte afati i fundit i aplikimeve te kandidateve, qeveria ka vendosur ta shtyje kete afat deri ne daten 7 shkurt, me qellim rritjen e nurmit te te interesuarve.

Njoftimi eshte bere ne faqen e kryeministrise. Kjo do te thote se te interesuarit per kete post kane kohe te aplikojne edhe dy jave.

Aktualisht kete detyre e mban ish deputeti i partise socialiste Ervin Koçi, i cili eshte edhe nje nga kandidatet per te patur nje mandat te plote ne kete post.

Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare mbikqyr tregun e sigurimeve, pensioneve private si dhe letrave me vlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *