Prokuroria e Elbasanit konfirmon se dosja penale në ngarkim të Ardian dhe Florenc Çapjas i ka kaluar për kompetencë hetimi në SPAK.

Ardian Çapja u arrestua më 29 mars në Elbasan, ndërsa nipi i tij, Florenc Çapja është ende në kërkim.

Ata akuzohen për vrasjen e Gentian dhe Nezir Beqirit, babë e bir, ngjarje e ndodhur në 2012.

Lidhur me këtë ngjarje, policia ka arrestuar më herët: Ervis Bardhin, Etien Canin, Jorgo Leku dhe Klajdi Dokolin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *