Peshorja

Jeni në prag të një fati të pabesueshëm. Gjithçka që keni bërë është gati për t’u shlyer, për sa kohë që mbani mend se ndërsa mund të keni marrëdhënie të rëndësishme, fati juaj varet tërësisht nga ju. Ju mund të krijoni jetën që dëshironi dhe të përqafoni të gjitha përvojat që universi ka rezervuar për ju – thjesht duhet ta lini veten të dëgjoni udhëzimet që merrni.

Bricjapi

Lejoni vetes të hedhë gjithçka që ka paraprirë këto ditë. Lejoni vetes ta shihni jetën sikur e shihni për herë të parë, duke e lejuar veten të udhëhiqeni me shpresë dhe besim se mund të krijoni gjithçka që dëshironi. Ndërsa përfshirja e mësimeve të së kaluarës është ende e rëndësishme, për të shfrytëzuar sa më shumë mundësitë që ofron universi, duhet të jeni gjithashtu të gatshëm të besoni në fillime të reja dhe mundësi të reja.

Ujori

Ju mund të zgjidhni gëzimin. Reflektoni për atë që keni kaluar dhe kuptoni se nëse nuk ju kontribuon të jeni të dashuruar me jetën tuaj, atëherë është diçka që nuk duhet ta vazhdoni. Kjo nuk ka të bëjë me të qenit të lumtur çdo ditë, por me ndjenjën e kënaqësisë dhe përmbushjes së thellë nga gjithçka në të cilën investoni energjinë tuaj. Kur mund të zgjidhni gëzimin, pavarësisht se çfarë mund të thotë kjo në një situatë të caktuar, atëherë ju e bëni të qartë se e dini se çfarë meritoni dhe si ta kërkoni atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *