Mëngjesi i kësaj të shtune shënoi një tjetër rekord fluksi të lëvizje, kryesisht në hyrje në doganën e Morinës. Më shumë se 15 mije qytetarë me automjete personale dhe autobuzë, kaluan kufirin drejt Shqipërisë vetem brenda dy orësh. Qytetarët e Kosovës po shfrytëzojne këtë fundjavë për të mbyllur sezonin e pushimeve, pasi të hënën nis edhe procesi mësimor. Vargu i mjeteve ishte deri në thellësi të territorit të Kosovës ndërsa policia punoi me procedure të përshpejtuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *