Kryeministri Edi Rama ka pëecjellë një mesazh urimi në këtë Ditë të Diasporës.

Përmes një postimi në “Facebook”, kreu i qeverisë u ka uruar shëndet të gjithë bashkëqytetarëve jashtë atdheut.

Po ashtu, ai u shpreh se përulet me respekt përpara kujtimit e veprës patriotike të atyre që e ngrenë lart emrin shqiptar në skenën e madhe të botës.

“Në këtë DITË TË DIASPORËS u uroj shëndet familjarisht të gjithë bashkëqytetarëve jashtë atdheut dhe përulem me respekt, përpara kujtimit e veprës patriotike të atyre që nga jashtë Shqipërisë, i dhanë vendit tonë gjithçka kishin, si edhe përpara punës së admirueshme të atyre, që e ngrenë lart emrin shqiptar në skenën e madhe të botës, pa harruar kurrësesi njerëzit e zakonshëm të këtij vendi, të cilët me mund e me sakrifica rrisin fëmijët e tyre në emigracion dhe ndihmojnë familjarët e tyre në Shqipëri”, shkruan kreu i qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *