Subscribe

Jep doreheqjen kryeministri i Maqedonise se Veriut, Zoran Zaev.

Vendimi i tij u mor pas humbjes ne zgjedhjet e fundit lokale, konfirmuar nga raundi i dyte kete te diele.

Zaev deklaroi ne nje dalje per mediat se merr pergjegjesine politike per humbjen e partise se tij ne keto zgjedhje lokale.

Ne kete menyre ai konfirmoi se vec pozites se kryeministrit, do te largohet edhe nga detyra e kreut te LSDM.

Përgëzoj kundërshtarët tanë për fitoren në këto zgjedhje. Unë marr përgjegjësinë për këtë humbje politike, përfshirë edhe rezultatet e këtyre zgjedhjeve. Jap dorëheqjen si kryeministër dhe kryetar i LSDM-së.Do të qëndroj ende këtu, për aq kohë sa të jetë e nevojshme, për të ndihmuar në riorganizimin e qeverisë së re me një shumicë progresive, e cila ekziston dhe mund të rritet”, ka thene Zoran Zaev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *