Pas dështimit të votimit të një emri për President edhe në raundin e dytë, kryeministri Edi Rama doli para mediave për të komentuar procesin.

 

Kreu i qeverise deklaroi se mazhoranca ende nuk ka nje emër konkret për postin e Presidentit. Rama shtoi se PS nuk ka një partner për të negociuar, pasi opozita është e percare.

 

“Zgjidhja është një njeri, i cili të përmbushë detyrimet që ne kemi karshi shqiptarëve për ta çliruar atë zyrë. Po të kishim vendosur do ta kishim shpallur,. Nuk kemi vendosur asgjë. Kemi ndjekur këtë proces, duke dëgjuar të gjithë. Duhen dy për tango. Kemi gjithnjë të qartë se s’ka partner.

Politika është ndërveprimi, dialog, shah dhe fjala nuk kam besim nuk është politikë. E kam sjellë disa herë shembullin tonë”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *