Gjykata e Lezhës ka vendosur arrest shtëpe për drejtorin e ADMZ, Lezhë Pjetër Toni ndërsa ka lënë në burg dy vartësit e tij.

 

Tre të pandehuarit u arrestuan gjatë të premtes së kaluar për veprëm penale ‘shpërdorim detyre’ duke shkaktuar tjetërsim dhe dëmtim në Lagunën Kune-Vain, Lezhë.

 

Prokurori i çështjes ishte kërkuar arrest me burg për tre të arrestuarit po ishte gjykata ajo që vendosir arrest shtëpie vetëm për njërin prej tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *