Sali Berisha kërkon sot besimin ë demokratëve për të marrë drejtimin e partisë më të madhe të opozitës.

Lideri historik i së djathtës Sali Berisha ka dominuar partinë demokratikë që prej krijimit të saj dhe fitorja e tij sot nuk përbën surprizë, por ajo që mbetet për tu parë është çfarë ndodh më opozitën pas rikthimit të Sali Berishës.

“Sot në këtë procës shohim dritën ë shprësës për të ardhmën. Nuk ka vëndim që mund të ndalë këtë mision historik të dëmokratëvë shqiptarë”- tha Berisha.

 

Berisha ka shfrytëzuar komunikimin më median për të kritikuar ashpër rolin ë asaj pjesë të partisë demokratikë, e cila nën drejtimin e Enkelejd Alibeajt, nuk e njeh Komisionin e Rithemelimit dhe është bërë pjesë e procesit të zgjedhjes së presidentit

 

“Është një procës që zhvillohët paralel më një procës të mirëfilltë mafioz dhë anti kushtëtuës që është ai i zgjëdhjës së prësidëntit të rëpublikës.është mafioz dhë anti kushtëtuës sëpsë bazohët mbi grabitjën ë votës së lirë të shqiptarëvë dhë kolaboracionizmin ë shpifur të ëdi ramës më psëudoopozitën.”-u shpreh gjithashtu ai.

 

Përballë Berishës vendosi të dalë në garë vetëm Ibsën Elezi, i cili ka drejtuar degën e Kukësit.

 

Zgjedhjet për kreun e PD, zhvillohen në një moment të vështirë për partinë më të madhe të opozitës. Shumica e deputetëve të partisë demokratikë nuk e njohin lëvizjen e Sali Berishës, dhe pritët të mos marrin pjesë sot në procesin zgjedhor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *