Ambasadori në largim i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Greg Delawie, është shprehur se çelësi i së ardhmes së Kosovës është në duart e qytetarëve dhe udhëheqësve të saj.

 

Përmes një postimi në rrjetin social Twitter, ai shkruan se pres që të shoh të ardhmen e ndritur që ju të gjithë krijoni. Ndër të tjera ambasadori ka thënë se “çelësin e llogarisë në Twitter” e lë në duart e së ngarkuarës me punë, Colleen Hyland.

 

Ndërkohë në muajin korrik, Shtëpia e Bardhë ka njoftuar për emërimin e diplomatit Philip S. Kosnett nga Virxhinia si ambasador të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Republikën e Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *