Policia e Vlorës kërkon ndihmën e qytetarëve për identifikimin dhe kapjen e autorit të masakrës 24-vjeçarit Ridvan Zykaj.

 

“Policia e Vlorës  kërkon ndihmën e qytetarëve për identifikimin sa me shpejt te  vendndodhejs së autorit të krimit dhe fton ata që të telefonojnë në numurin  069 41 10 242 si dhe në munrin pa pagesë 129, duke ju garantuar anonimatin. Policia e Vlorës sqaron se autori është i rrezikshëm dhe në rast konstatimi ti shmagen përballjes më të por të telefonojnë policinë.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *