Pa opozitën ne salle ka nisur punimet seanca plenare, e cila ne rendin te ditës ka diskutimin për dekretin e presidentit Ilir Meta për Teatrin Kombëtar, i cili pritet te votohet bashke me amendimet ligjore.

 

Gjithashtu ne rendin e ditës ishte dhe raportimi i kryeprokurores se përgjithshme e përkohshme, Arta Marku, e cila ka prezantuar raportin vjetor për kriminalitetin për vitin 2017.

 

Veç prokurorisë edhe inspektorati i deklarimit e kontrollit te pasurive qe paraqiti raportin për ecurinë e punës gjate vitit 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *