Subscribe

Të gjitha zonat malore të vendit vijojnë të jenë të përfshira nga reshjet e dëborës.

 

Në zonat e thella të qarkut të Kukesit, trashësia ka shkuar deri në 20 centimetra duke krijuar probleme te medha në lëvizjen e njerëzve. Reshje ka patur edhe në qytet por me një dëndësi më të vogël.

 

Edhe në qarkun e Dibrës u shënuan reshje dëbore. Sipas autoriteteve vendore deri më tani të gjitha akset rrugore janë të kalueshme. Debora ka zbardhur  gjate oreve te fundit edhe zonat malore të Korçës dhe të shkdorës.

 

Si pasojë e reshjeve në këtë periudhë si dhe temperaturave te ulëta pritet që sipas specialistëve të ketë dëme të konsiderueshme në frutikulturë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *