Është shoqëruar me debate seanca në Gjykatën e Apelit Posaçëm, për çështjen e Emiljano Shullazit, pasi avokatët e të pandehurve kanë braktisur seancën.

 

Gjykata i kishte paralajmëruar avokatët e Gilmando Danit dhe Blerim Shullazit që të mos e zvarrisin më shumë seancën gjyqësore, me mungesën e tyre.

 

Ndërkohë në këto kushte gjykata ka vendosur që të japë gjykim pa mbrojte për të pandehurit Shullazi dhe Dani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *