Për shkak të koronavirusit çdo gjë ndryshoi dhe planet e dasmave mbetën në mes.

Por një çift në Jordani ka vendosur që pavarësisht të gjithave, të martohet. Mirëpo dasma u kthye në një vatër infektimesh.

Babai i nuses, që mbërriti nga Spanja pak ditë më parë, infektoi 76 të ftuar.

Në ceremoni ishin të ftuar 350 persona. 76 personat e infektuar në dasmë e “pasuan” virusin edhe tek nëntë persona të tjerë, të cilët nuk kishin lidhje me ceremoninë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *