Vëllezerit Xhaka janë në kulmin e karrierës së tyre në footboll. Taulant Xhaka lojtari me origjinë shqiptare, që luan për Bazel dhe vëllai i tij Graniti, që luan për Arsenal, bashkohen në një dashuri të vetme të madhe.

Ajo është nëna e tyre. Në ditëlindjen e saj të radhës ata i kanë dedikuar këtë urim:  A mjafton fjala urime që ta shprehi atë që kam në zemër.Nuk ekziston fjalë në botë që e ndrroj veq me një emër. Nuk ka dashni në botë që ma e madhe mund të jetë. Nëse ty nuk të kam kjo botë çfar vlere mund të ketë. Për dhimbjen ma të vogël emrin tënd e thirri. Por edhe ty të jap lajme kur jam më se miri. Të flas për ty s’më mjaftojn letrat e këssj bote. Se dashuri pa hile është veq dashuria jote. Me një fjalë në fund po e mbylli këtë poezi. Urime NANË ditëlindjen e lum unë që të kam ty. Happy Birthday Mom. Herzlichen Glückëunsch zum Geburtstag Mom!

 

me mamin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *