Subscribe

Ethet e eliminimit dhe gara për trofeun e madh, që riktheu në teatrin e kërcimit 12 personazhe VIP, sa vjen e bëhet më e fortë.

 

Emocionet e sfidës nisin të penalizojnë konkurrentët, e pikërisht këtu një nga personazhet do të duhet të ndërpresë garën e kërcimit.

 

Dhe ashtu sikurse kërkon formula, një nga yjet largohet nga gara për çmimin e madh. Rike Roçi eliminohet pasi doli ne dance off me Kristi Popen, qe u shpëtua unanimisht nga juria.

 

Për bukuroshen që do t’i mungojë teatrit të kërcimit kjo ka qenë një përvojë sa e vështirë aq edhe e bukur.

 

Të premten e ardhshme në teatrin e kërcimit në Vizion Plus do të performojnë 10 çifte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *