Presidentit amerikan, Donald Trump, i është kërkuar javës që shkoi t’i nënshtrohet një testi për të parë gjendjen mendore, specifikisht një testim lidhur me harresën.

 
Përgjigjet kanë dalë! Doktori Ronny Jackson ka ndjekur çështjen dhe ka dalë në rezultatin se Trump e ka përfunduar mirë testimin, ka fituar pikët e nevojshme dhe nuk hasen shenja të humbjes së kujtesës.

 
Ndonëse 71 vjeçari Trump, është me mbipeshë, duhet të ketë një regjim të mirë ushqimor dhe të ushtrohet më tepër, mirëpo, pavarësisht këtyre, konkluzioni, sipas mjekëve, është se shëndeti I presidentit të Amerikës është i mirë.
Presidentët amerikanë nuk kanë kryer zakonisht teste të tilla, gjatë kontrolleve mjekësore. Mirëpo Jackson ka thënë se një gjë e tillë është kërkuar nga presidenti Trump, pasi vazhdimisht po përballet me pyetje për gjendjen e tij mendore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *