Rezulton pozitiv me koronavirus një foshnjë I sapolindur në një spital në veri të Italisë.

Bëhetg fjalë për një fëmijë të sapolindur në spitalin Beauregard në Aosta nga një grua e infektuar  gjithashtu me Covid 19.

Nëna, e cila jeton në Aosta, lindi me ethe e temperaturë 38 °.

Foshnjës iu morën analizat dhe rezultati që ai ishte pozitiv erdhi një ditë pas lindjes.

 Prandaj I gjithë spitali në repartet e obstetrikës dhe pediatrisë është riorganizuar dhe disa mjeke e infermiere janë veteizoluar tashmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *