Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk janë në ditët më të mira. Koronavirusi ka gjunjëzuar SHBA, e cila qëndron në vendin e parë për numrin e të vdekurve dhe të të infektuarve.

Sipas të dhënave nga Universiteti Johns Hopkins, të martën u regjistruan 2.405 vdekje, që është edhe numri më i madh i viktimave në 24 orë deri tani.

Në total, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë ndërruar jetë 26.064 pacientë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *