2 persona janë vënë në pranga pasi kanë vjedhur 250 litra karburant nga automjetet që ata përdornin për punën.

 

Policia bën me dije se 2 personat ishin punonjës në një fabrikë për përpunimin e qumështi dhe në bashkëpunim me njëri-tjetrin në periudha të ndryshme kohore, gjatë muajit të fundit në bashkëpunim me njëri tjetrin kanë vjedhur sasinë e karburantit që përdornin për të shitur produktet e fabrikës.

 

Në pranga kanë rënë A. K., 46 vjeç dhe M. V., 39 vjeç. Ndaj tyre rëndon akuza për veprën penale “Vjedhja” e kryer në bashkëpunim

Leave a Reply

Your email address will not be published.