Të gjitha shenjat e horoskopit kanë vetitë e tyre dhe një është edhe varësia. Më poshtë po ju rendisim për secilan shënjë pikën më të dobët, atë për të cilën janë gati të lënë gjithçka.
Të lindurit në shenjën e Dashit janë të varur ndaj udhëtimeve. Ata janë të fortë dhe janë gati të marrin përsipër çdo aventurë që ju del para.
Të lindurit në shenjen e Demave janë të varur nga ushqimi.Ata nuk ndalojnë së ngrëni në asnjë moment.
Varësia më e madhe e Binjakëve është telefoni.
Gaforret janë njerëz delikatë që sëmuren shpesh. Ata janë të varur nga barnat.
Luanët bëhen të varur nga teknologjia.
Të lindurit në shenjën e Virgjëreshës janë të varur nga aktiviteti sportiv.
Njerëzit e lindur në shenjën e Peshores bëhen të varur nga dashuria.
Shigjetarët janë të varur nga liria. Ata nuk duan t’i cënosh asnjë të drejtë.
Bricjapët janë të varur nga paratë, por njëkohësisht edhe shpenzojnë shumë.
Të llindurit në shenjën e Ujorit janë të varur nga lojërat, ata mund të luajnë me orë të tëra pa u ndalur.
Peshqit janë të varur nga alkooli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *