Anëtari i grupit Coldplay, Chris Martin ka folur në lidhje me bashkëpunimin super të sukseshëm me Beyonce për “Hymn For The Weekend” si pjesë e albumit të tyre A Head Full of Dreams. Por sado e çuditshme të duket, përpara këtij realizimi, Queen Bey e kishte refuzuar njëherë grupin. Por ndonjëherë thjesht nuk duhet të heqësh dorë.

Coldplay tentoi sërisht t’i drejtohej yllit të pop-it, këtë herë me një projekt me dinjitoz sikurse ishte edhe “Hymn for the Weekend”, dhe me në fund ajo pranoi. Çfarë ndodhi më pas, është gjithçka e ditur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.