Këto janë disa pamje ku aktori po shoqërohet nga policia e duke zbritur shkallët e shtëpisë së tij. Banorët e pallatit janë çuditur kur kanë parë aktorin e njohur duke u nxjerrë me forcë nga forcat e policisë.

Ata janë shprehur se nuk e dinë se çfarë ka ndodhur, ndërsa tregojnë se në datën 3 tetor ai ka edhe premierën e shfaqjes. Në fakt e vërteta e këtyre fotove është se Albano Bogdo dhe disa aktorë të tjerë të Apartamenti 2xl po xhirojnë spotin anonçues të fillimit të shfaqjes Apartamenti 2xl e cila straton në 3 tetor në Vizion Plus dhe Tring.

Leave a Reply

Your email address will not be published.