Parimi është gjithmonë i njëjtë: Çfarë patë së pari në foto?

 

Kjo vlen edhe për iluzionin optik tuajin.

 

 

 Nëse shihni një vajzë që shikon nga dritarja, ne kemi një lajm të keq për ju – shpesh i shpërfillni rreziqet. Neglizhenca juaj shkon aq larg sa është e mundur të rrezikoni edhe jetën dhe ju nuk e kuptoni këtë. Ndonjëherë jeni thjesht shumë spontan, por edhe shumë naiv. Për shkak të kësaj, shpesh mund të gjendeni në situata të pakëndshme për të cilat nuk jeni gati.

 

Nëse keni parë fillimisht kafkën, ajo thotë se jeni realist dhe jo idealist. Për shkak të qëndrimit tuaj, njerëzit që nuk ju njohin mirë shpesh ju konsiderojnë cinikë, por qëndrimi juaj është se gjithçka që është e mirë thjesht duhet të kalojë një ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *