Subscribe

Vetem gjate vitit 2018 ne zyren e hipotekes ne Shkoder pati disa arrestime per shkelje te detyres, mes te cileve ish drejtori e disa punonjës.

 

Drejtori i Pergjithshem i Hipotekave Valdrin Pjetri paralajmeroi cdo pjestar te administrates, se cdo rast korrupti rrezikon burgun.

 

Mbivendosja e pronave vijon te jete nje nga problemet me te medha ne Shqiperi.

 

Por me ligjin e ri, Pjetri thote se zgjidhja do te jete e shpejte.

 

Kreu i hipotekave foli edhe per risite ne shërbime. Bashkimi i zyres se hipotekes, aluiznit dhe agjencise se inventarizimit te prones publike do te beje te mundur qe qytetaret te marrin sherbimet ne nje sportel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *