Gjykata e Tiranës la në burg një 41 vjecar I cili pasi kishte fituar lotarinë amerikanë kishte dorëzuar dokumenta false gjatë procesit të dorëzimit të dokumentacionit në ambasade.

Ndaj Agron Selmanit u dha masa e sigurisë  “arrest me burg” për Agron Selmani pasi ai dorëzoje tek ambasada amerikanë diplomë false.

Selmani u zbulua gjatë intervistës që do të jepte pasi doli fitues në lotarine amerikanë.

Menjëherë sapo doli nga ambasada e SHBA ai u arrestua nga policia, me indicia të ambasadës.

Ai kishte shkuar të jepte intervistën për të marrë vizën në ambasadën amerikane në Tiranë,

Falsifikimi dhe mashtrimi me vizat është veper që dënohet rëndë në SHBA ndërkohe që edhe legjislacioni në Shqipëri e konsideron si vepër penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *