Për kryeministrin Edi Rama, nuk ka asnjë diskutim se PS do të dalë fitimtare nga zgjedhjet e 25 prillit.

 

Në një takim elektoral që pati nga Gjirokastra, ai sulmoi kreun e PD, Lulzim Basha, duke e ngacmuar për gjumin.

 

Më tutje, Rama renditi punët që do të bëjë gjatë mandatit të tretë.

 

“Ne jemi me kokën lart. Një mikeshë më tha se Luli fle 9 vjet e zgjohet 9 ditë. Sot në Përmet gjen çdo gjë përveç detit dhe është shumë afër lidhjes edhe me detin. Sot Tepelena nuk është xhep, që i kalonim anash. Sot Tepelena është udhëkryqi ku kalojnë rrugët që të çojnë në bregun e Jonit, që të çojnë në Gjirokastër dhe në Korçë, shumë shpejt. Shqipëria është gati të bëhet kampione e Ballkanit në turizëm, në energji, edhe në shoqërinë dixhitale. Të gjitha janë kantiere të hapura. Edhe Porti Turistik i Shëngjinit do të nisë punën pas shumë vitesh. Do hapim katër porta të reja nga deti dhe nga qielli. Në Tiranë, do bëjmë terminalin e ri dhe pistën e re. Janë tetë porta, që do shumëfishojnë të ardhurat nga turizmi. Ditëziu, plaku i vrerosur i 1936 vazhdon të jetojë si shpirt. Nuk durojnë dot simfoninë e punës sonë, që po vazhdojmë ta shkruajmë. Do të mbetet si muzika e punës, ku shqiptarët vendosen që do të ngjiten në majë dhe nuk kanë rënë pre e rënies shkurt. Ne duam që të gjithë shqiptarët të ndihen pjesë e kësaj rruge. Derisa nuk na sulmoi virusi, ne nuk na pengon asgjë për të arritur majën. Shiu i ngjan paralajmërimit për breshër votash për PS-në më 25 prill. Ko do sjellë barrën e madhe, që diellin e Shqipërisë ta bëjmë të ngrohë çdo shtëpi shqiptare, kudo që të jetë. Ta bëjmë Shqipërinë të ardhmen e çdo djali e çdo vajze. Sot gjyshërit tanë janë të sigurt.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *