Filmi me kartona të animuar “Bratz” ose kukullat mistrece ka qenë një frymëzim për të gjitha vazat e reja në vitet 2000.

 

Së fundmi shumë femra të inspiruara nga këto kukulla kanë filluar të krijojnë make up-in e tyre.

 

Nuk kanë munguar tualetet e rënduara, ngjyrat e ndezura, flokë me ngjyra të ndryshme apo dhe buzë të fryra me shkëlqim.

 

Mjafton të klikoni në instagram mbi hashtagun #bratzmakeup dhe aty do të gjeni miliona foto të postuara nga femra në mbarë botën.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *