Rreth 20 institucione arsimore në Serbi kanë marrë mesazhe kërcënuese për vendosjen e bombave.

 

Sipas mediave vendase, shkollave te mesme në Beograd u eshte derguar një e-mail kërcënues për bomba në orët e para të kësaj premteje, ndërsa mesuesit dhe nxënësit janë evakuuar nga  ndërtesat.

 

Policia bëri të ditur se nga kontrollet paraprake nuk u gjeten pajisje shpërthyese, ndersa hetuesit po përpiqen të identifikojne personin që ka dërguar emailin.

 

Pak ditë më parë, mesazhe të ngjashme kërcenuese moren edhe disa institucione në Malin e Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *